onsdag 13 mars 2013

Syrrans garderob

Är det någon av er som sålt kläder på Syrrans garderob? Rekommenderar ni? Jag tänkte ta itu med ett städa-ur-garderoben-projekt och tycker det verkar lätt och behagligt att kunna sälja kläder jag inte längre använder på nätet.

Så, kommentarer, tack!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har sålt en hel del grejer där i flera omgångar och det funkar riktigt bra. Man får bättre pris för sina kläder än man får på ett vanligt loppis. Om du kryssar i rutan för "är villig att posta denna produkt" lönar det sig också att kryssa i "postkostnad tillkommer", eftersom det lätt blir dyrt med postavgiften annars.

    Så lönar det sig också att alltid vänta med att se till att få betalningen först på kontot innan man skickar iväg något paket. Annars kan det gå så att man skickar iväg och aldrig får några pengar. De flesta är nog ärliga men det finns ju av alla sorters typer.

    Det enda som är lite jobbigt är att det är svårt att hålla reda på vilka plagg man sålt till vem, eftersom man får ett mejl med texten "xx är intresserad av att köpa din produkt yy". Så namnge produkterna så att du kommer ihåg vad det är du sålt, det finns ingen länk till den sålda produkten annars. Om du har 20 produkter med titeln "blus" är det alltså helt omöjligt att hålla reda på vilken blus som just sålts. "orange blus H&M" säger redan mer.

    Sätt en länk till dina grejor som du säljer sen! Du har alltid så fina plagg så det skulle vara skoj att se om man kan fynda nåt :)

    SvaraRadera
  2. Jag har också sålt på syrrans garderob en del kläder och det har funkat hur bra som helst! Lönar sig att ta bra bilder och inte sätta för höga priser så går det bra åt. Lycka till! :)

    SvaraRadera